Miss Maakt gaat verhuizen!

Miss Maakt gaat verhuizen naar een nieuw plekje op het internet! Miss Maakt is onderdeel geworden van mijn bedrijfje “Cinimini” en zodoende gaat de blog een nieuwe locatie krijgen.

Vooralsnog verhuizen alle oude blogs niet mee over. Ben je hier wel nog specifiek naar op zoek of wil je deze kunnen blijven inzien? Geen paniek, deze blijven hier – in ieder geval voorlopig – gewoon staan en zijn dus nog in te zien/terug te vinden! Misschien dat een en ander in de loop der tijd nog ook nog over verhuisd naar de nieuwe website, maar misschien ook niet.

Verder is er uiteraard niet zo veel veranderd. Ook op het nieuwe plekje kun je nog steeds regelmatig blogs verwachten over mijn maaksels voor zowel mijzelf, manlief als uiteraard vooral voor Ninthe en Milas. Op de facebookgroep blijven de maandelijkse sew alongs gehost en ook vind je op de nieuwe pagina weer een overzicht van allerlei toffe gratis naaipatronen, zowel voor kinderen als voor volwassenen.

Nieuwsgierig geworden? Je kunt het gaan bekijken op deze nieuw website! Ik hoop dat je ook daar nog regelmatig even terug komt om een kijkje te nemen. Was je geabonneerd op deze “oude” blog? Vergeet dan niet om je op de nieuwe ook weer te abonneren door in de linkerkolom op de website je e-mailadres in te vullen. Zo krijg je automatisch een mail als er een nieuwe blog gepost wordt en mis je dus niets!

Hoe vind je hem geworden?

Liefs, Cindy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s